freibadland

Maraj blev bara den åttonde mannen för att bära sin fladdermöss genom hela kvoten av overs i en världscup.Nicholas de Groot och skepparen Joe Harris gjorde också störningar av sig själva, trots att Sydafrikas ‚bowlers‘ ständigt slog slagträet.Och det var Kanada, inte Sydafrika, som var lyckligare på mål när de förhandlade 50 overs för första gången i VM.Tidigare sätta Sydafrika en chockerande start bakom dem för att nå en rimlig summa på 254 för åtta https://www.freibadland.de.Men den sydafrikanska batsmanen, tillsammans med Smith, utnyttjade fulländningen som paret satt på 109 för den fjärde wicket för att få summan lite respektbarhet.Patel var plockning av bowlers, retur siffror tre för 41.Sydafrika: Gary Kirsten, Herschelle Gibbs,freibadland Graeme Smith, Jacques Kallis, Boeta Dippenaar, Mark Boucher, https://en.wikipedia.org/wiki/Tadalafil Shaun Pollock (kapten), Andrew Hall, Allan Donald, Makhaya Ntini, Monde Zondeki.Kanada: Ishwar Maraj, John Davison, Desmond Chumney, Ian Billcliff, Joe Harris (kapten), Nicholas de Groot, Nicholas Ifill, Ashish Bagai, Davis Joseph, Barry Seebaran, Ashish Patel.

Och White tillade att de senaste spelen mellan de två sidorna var en bättre pekare än de två sidans VM-öppnare.Jag tror inte att det räknas för någonting,‘ sade White. ‚Vad som är viktigt är att vi har slått dem tre gånger under våra senaste fyra möten. freibadland Och det som också är viktigt är att vi har den mest begränsade Springbok kaptenen (John Smit) i vår historia, våra mest begränsade lås i Victor Matfield och Bakkies Botha och det mest begränsade laget vi någonsin har haft vid en världscup.https://www.freibadland.de Dessa saker ger oss förtroende att gå in i ett spel som detta.Sydafrika börjar starka favoriter för att vända resultatet från när sidorna möttes i samma skede av världscupen när England blev segrande 25 6. tadalafil kaufen Men White insisterade det var ‚ingen chans‘ av självkänsla i Springboks lägret.Om du kommer ihåg fyra år sedan sa folk att vi inte hade någon chans att slå England på VM och det var 6 6 efter en timme,‘ noterade han.

De kommer inte att vilja lämna den där trofén och vi måste ge allt vi behöver för att få ett resultat.Det blir intressant att se vilket lag Brian Ashton väljer, som vad han har sagt om hur han vill spela, och hur de spelar är inte helt detsamma.Men jag är inte så förvirrad över hur England vill spela. Jag är väldigt glad att vi har fått smink i vårt lag och eldkraften gör det bra på fredag.White sparkade upp sinnet spel genom att påpeka sin sida brist på återhämtningstid jämfört med England. https://www.freibadland.de Det är en stor bonus för England att ha en extra dag med återhämtning, särskilt med oss ​​inför Samoa först,‘ sa han.Jag antar att när du är världsmästare måste du få något till din fördel när det kommer igen.Det var den första av flera vänliga barbs White som riktade sig i Englands riktning efter att hans sidans öppning vunnit på Parc des Princes. freibadland Han föreslog lekfullt att han skulle förbjuda Englands kapten Phil Vickery,tadalafil 20mg som tycktes resa American Center Paul Emerick på lördag, ett år innan han tillade: ‚På andra tankar, kanske bara en vecka‘.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.